headernew kopie

INGREDIËNTEN

Al onze producten zijn met de hand gemaakt waar bij we altijd werken met de beste natuurlijke ingredienten. Hieronder een overzicht van onze producten en waar ze van gemaakt zijn:

Onze baardolie is een mix van amandelolie, wonderolie, jojobaolie, arganolie en een mix van essentiële olie. En ja, het is verzorgend, maar wij zien het liever als een alternatief voor de toverdrank van Asterix en Obelix. Een paar druppeltjes baardolie in je baard en je hebt de kracht en macht om de wereld in te gaan veroveren.

Baardbalsem is combineert de kracht van baardolie met een lichte stylingwax. Je huid en haar krijgen de verzorging die ze nodig hebben, maar je kan met deze balsem meteen ook je baard in de vorm krijgen en houden die je wilt. Een blikje van 50 ml, dus daar doe je lekker lang mee.  Onze baardbalsem is gemaakt van sheaboter, cacaoboter, bijenwas, amandelolie, wonderolie, jojobaolie, arganolie en een mix van essentiële olie.

Snorrenwas is gemaakt van bijenwas, wonderolie, jojobaolie en een mix van essentiële olie. Snorrenwax verzorgt je snor, houdt hem in toom of maakt er een kunstwerk van. Een snor zegt nu eenmaal wat over een man. De snorrenwax van Damn Good Soap zit in een blikje van 15 ml en zorgt er in ieder geval voor dat het juiste wordt gezegd. Het is aan jou om het ook daadwerkelijk te doen.

Onze baardzeep is met de hand gemaakt van een combinatie van duurzame palmolie, kokosolie, olijfolie, amandelolie, wonderolie en een mix van essentiële olie. Daarnaast zit er actieve kool, puimsteen en natuurlijke klei in. Kool reinigt de huid diep, de puimsteen doet hetzelfde voor het haar en de klei maakt zacht. Het is een stuk zeep van ca 6 x 9 x 2,5 cm en weegt zo’n 135 gram. Dat is wat meer dan de gemiddelde zeep, maar ja, we zijn mannen, dus dat hoort zo. Gewoon lekker opschuimen en je baard wordt zo schoon als maar kan zonder uit te drogen.

De scheerzeep is gemaakt van duurzame palmolie, kokosolie, olijfolie, amandelolie, wonderolie en een mix van essentiële olie. Daarnaast zit er actieve kool en natuurlijke klei in. Kool reinigt diep en klei maakt zacht. Door de extra dosis wonderolie geeft deze zeep ook een weldadige schuim, maar droogt niet zo uit. Het is een stuk zeep van ongeveer 65 gram, goed voor over de 100 scheerbeurten.

De (hand)zeep waar het allemaal mee begonnen is, is gemaakt van duurzame palmolie, kokosolie, olijfolie, amandelolie, wonderolie en een mix van essentiële olie. Daarnaast zit er actieve kool en natuurlijke klei in. Kool reinigt diep en klei maakt zacht. Het is een stuk zeep van ca 6 x 9 x 2,5 cm en weegt zo’n 135 gram. Dat is wat meer dan de gemiddelde zeep, maar ja, we zijn mannen, dus dat hoort zo.

De neemhouten kam die we verkopen is gemaakt uit de houtsoort Azadirachta indica, beter bekend als Neem. Neem is al eeuwen bekend om zijn positieve werking op huid en haar. De stof Nimbidine in het hout heeft een antiseptisch, desinfecterend, verkoelend en voedend effect. De Neemhouten kam masseert de hoofdhuid bij het kammen, zodat de doorbloeding toeneemt en klachten als jeuk afnemen. De Neemhouten kam bevordert zachte en soepele hoofdhuid en haren. Een houten kam is in tegenstelling tot een kunststof kam niet statisch geladen, wat het breken van het haar vermindert. Een goede houten kam helpt bij het ontwarren van alle haren zonder daarbij de haren te beschadigen of statisch op te laden.